DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bărbat a sărit într-un furnal cu oțel încins după ce a aflat că a pierdut la bursă. Momentul, filmat de camerele de supraveghere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un angajat dintr-o uzină de oțel din China a sărit într-un furnal încins și a murit, după ce a aflat că a pierdut peste 9.000 de dolari pe bursă.

Muncitorul de 34 de ani, Wang Long, era angajat la oțelăria Baotou Steel din Mongolia Interioară. În urmă cu câteva zile, când lucra pe tura de noapte, bărbatul a dispărut fără urmă, relatează South China Morning Post.

Bărbatul a fost căutat intens de echipele special organizate de companie. Au fost vizionate și înregistrările camerelor de supraveghere, iar în imagini s-a văzut cum acesta a sărit într-un furnal cu oțel topit. Temperaturile dintr-un astfel de furnal pot atinge și 1.500 de grade Celsius.

Filmarea a ajuns pe platformele social media din China, imaginile arătându-l pe bărbat stând în fața furnalului încins timp de câteva minute, după care a sărit în el, nu înainte de a-și da jos mănușile și casca de protecție.

„A dispărut instantaneu”, a declarat un muncitor pentru sursa citată.

Citeste continuarea pe Digi24.ro

 131 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos