DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bărbat din Cluj și-a dat foc la casă încercând să afume slănina în pod

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Cluj și-a dat foc la casă după ce a aprins focul în pod ca să afume slănina pentru masa de sărbători. Flăcările au făcut scrum acoperișul casei din Bogata de Jos, comuna Vad.

  • Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea flăcărilor.
  • Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la un foc, aprins pentru afumarea cărnii în podul casei, lăsat nesupravegheat.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 12.20, iar în momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul casei.

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Lichidarea focarelor incendiului și înlăturarea altor efecte negative ale incendiului au fost realizate în mai puțin de o oră, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, se arată în comunicatul de la ISU Cluj.

Sursa ObservatorNews

 215 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos