DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bărbat din Moldova, plecat la muncă în Germania, a aflat că e mort la întoarcerea în ţară

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Republica Moldova, plecat la muncă în Germania, trăieşte o perioadă extrem de delicată, după ce s-a întors în ţara natală şi a aflat că autorităţile din Republica Moldova l-au declarat mort în urmă cu ceva timp.

  • Bărbat, plecat la muncă în Germania, în 2018, a fost declarat mort de autorităţile din ţara natală după ce au descoperit un cadavru.

Ghenadie Furman, din Baurci-Moldoveni, a plecat la muncă în Germania, în 2018, iar de curând s-a întors acasă. Însă, bărbatul a avut mari probleme încă de la graniţă, după ce i s-a spus că toate documentele sale au fost anulate.

Conform TV 8, Ghenadie Furman a mers la fiica lui pentru a se odihni o zi, iar apoi a luat cu asalt autorităţile locale pentru a afla de ce i-au fost anulate documentele. Nu mică i-a fost surprindere când a aflat că autorităţile locale l-au declarat mort.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 337 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos