Un bărbat din Neamţ şi-a lovit fata cu coada de mătură până când i-a rupt mâna

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Încă un copil bătut în România. E al treilea caz şocant, devenit public, în mai puţin de o săptămână, de o violenţă extremă în care copiii sunt victime. O fată de 14 ani din Neamţ a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce tatăl ei a lovit-o cu sălbăticie cu o coadă de mătură.

  • Bărbatul din Neamţ care şi-a bătut fata are 41 de ani.
  • Bărbatul din Neamţ care şi-a bătut fata îşi creşte singur copiii de cinci ani.

Tatăl fetei: Nu mai venea acasă, dădea să se înnopteze şi nu răspundea la telefon. I-am dat de câteva ori cu coada măturii pe spate. M-a scos din sărite că spune minciuni. S-a învoit de la școală fără să știu eu.

Aşa că a lovit-o orbeşte. Bărbatul de 41 de ani care şi-a bătut fata încearcă să justifice într-un fel bătaia cruntă. Dar nimic nu poate explica brutalitatea. Loviturile cozii de mătură i-au rămas imprimate fetei pe spate. De frica tatălui, adolescenta a fugit din casă în pijamale şi şosete.

Imediat după ce a fost bătută de tată, fata a reușit să fugă din casă și s-a refugiat în casa unei vecine de unde a și sunat la 112.

Fata de 14 ani a ajuns la spital cu mâna luxată, iar medicii i-au pus-o în gips.

Andreea Trifan, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență Roman: S-au evidențiat plăgi umăr stâng, hemotorace stâng, mâna stângă și cot stâng. Prezenta și plăgi pe coapsă.

Fata a fost preluată în regim de urgenţă de Protecţia Copilului şi dusă într-un centru, departe de tată. Sora ei, de 9 ani, a rămas tot în grija lui. Bărbatul este divorţat de cinci ani, iar instanţa a hotârât să i le încredinţeze, după ce mama le-a părăsit.

Bărbatul care şi-a bătut fata este cercetat penal

RECLAMA 8

Tatăl fetei: Normal că îmi pare rău, că e copilul meu. Le cresc singur de cinci ani. Se tot învoiește de la școală şi pleacă, nu se mai ţine de şcoală. Are prieteni care o trag în jos. Pleacă de acasă și nu mai răspunde.

Simona Chirilă, asistent social: Pe diverse motive, s-ar fi învoit pe diverse probleme de sănătate care nu există. Tatăl s-a enervat, și-a ieșit din fire. Are un cerc de prieteni care tatăl spune că au o influență negativă.

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț: Existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității corporale a victimei, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuinţă şi păstrarea unei distanţe de minim 100 de metri faţă de fiica sa.

Video pe ObservatorNews.ro

Loading