DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bărbat din Prahova şi-a ucis vecinul cu o lovitură de picior, ca în filmele cu arte marţiale

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O crimă stupidă a avut loc în Prahova, după ce un bărbat l-a lovit cu piciorul în cap pe un vecin, după ce aceştia s-au luat la ceartă. Lovitura, parcă desprinsă din filmele cu arte marţiale.

Victima a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de ciment, bărbatl fiind declarat decedat după sosirea medicilor.

“După ce a efectuat unele lucrări de renovare la imobilul recent achiziționat pe raza localității Șoimari, sat Lopatnița, jud. Prahova, pe fondul consumului de alcool, inculpatul F.V. a avut un conflict spontan cu un vecin, în timpul căruia i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona feței, împrejurare în care victima s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de partea carosabilă. În acest context, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, care a condus la deces. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, informează autorităţile.

dyfashion.ro lensa.ro

Sursa Articol Intreg pe ObservatorNews.ro

 244 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos