DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bărbat rănit, prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un tânăr în Bucureşti. Momentul a fost filmat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Imagini revoltătoare filmate miercuri, în sectorul 5 din București. Un bărbat rănit, căzut pe trotuar inconștient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă a acestuia. Scena a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook de Jandarmeria Română.

Un bărbat rănit, prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un tânăr în Bucureşti. Momentul a fost filmat

  • Hoțul era cunoscut cu activități infracționale.
  • El a fost dus la secția de Poliție, unde i s-a întocmit un nou dosar penal.

Militarii au fost cei care i-au acordat bărbatului care zăcea pe caldarâm, cu răni sângerânde, primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

“Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconștient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o mașină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni.

Vezi VIDEO pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde