Un bătrân din Bacău, dispărut de 30 de ani, s-a întors din senin acasă. Vasile nu ştie ce i s-a întâmplat în toţi aceşti ani. „Nu-mi venea să cred, era ceva de domeniul fantasticului”

Dispariţia unui bătrân în urmă cu 30 de ani este învăluită şi mai mult în mister, după ce bărbatul, în vârstă de 93 de ani, s-a întors acasă din senin. Vasile nu îşi aminteşte, însă, ce a făcut în toţi aceşti ani, iar pe cei dragi nu prea îi recunoaşte.

Un bătrân din Bacău, dispărut de 30 de ani, s-a întors din senin acasă. Vasile nu ştie ce i s-a întâmplat în toţi aceşti ani. „Nu-mi venea să cred, era ceva de domeniul fantasticului”

ETV Bacău

Şocul a fost şi mai mare pentru familie la apariţia bătrânului, mai ales că în toţi aceşti ani de lipsă, oamenii i-au făcut slujbe de pomenire, crezându-l mort.

Dispariţia a avut loc în 1991, când bărbatul, care era negustor de vite, a plecat într-o zi de acasă şi nu s-a mai întors. Deşi lipsea de obicei cu zilele, de fiecare dată el se întorcea. Dar nu şi de data aceasta. Cum bătrânul nu a mai revenit acasă, copiii au început să îi facă slujbele specifice. Asta până într-o seară când Vasile a apărut din senin la poarta casei. Potrivit ETV Bacău, vecinii povestesc că omul era confuz, că nu mai știa exact care e poarta. Bătrânul părea foarte bine îngrijit, dar când a fost întrebat pe unde a fost acesta a răspuns că acasă.

A venit acasă din senin, după 30 de ani

„Hai la poartă că socrul tău e la poartă, nu-mi venea să cred, era ceva de domeniul fantasticului. L-am cunoscut din prima. Arată bine. Ori o venit singur că are bilet de Ploieşti, ori stând în gară i s-o fi făcut milă şi l-o adus acasă după adresa din buletin, or familia la care a stat”, povesteşte nora bărbatului.

„Am 90 si ceva de ani. Am copii. Nu i-am văzut că nu am mai fost acasă”, a povestit la rândul său bărbatul.

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos