DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bebeluș născut prematur, la 490 grame, a fost ținut într-o pungă de sandviș ca să supraviețuiască, în Anglia

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bebeluș născut prematur, la doar 27 de săptămâni, a supraviețuit după ce medicii britanici l-au pus într-o pungă de sandviș, apoi în incubator, pentru a-l ajuta să-și regleze temperatura corpului.

Un bebeluș născut prematur, la 490 grame, a fost ținut într-o pungă de sandviș ca să supraviețuiască, în Anglia

Profimedia Images

  • Emily Rospo a fost supusă unei operații de cezariană în regim de urgență, la 27 de săptămâni, după ce a fost diagnosticată cu insuficiență de placentă.
  • Bebelușul, o fetiță care a primit numele Orla-May, cântărea doar 490 grame când s-a născut.

Micuța Orla-May Rospo-Hughes era mai mică decât mâna mamei sale și cântărea mai puțin de jumătate de kilogram, atunci când s-a născut mult prea devreme, într-un spital din Hitchin, Marea Britanie.

Medicii i-au salvat viața micuței Orla-May după ce au pus-o într-o pungă sandviș pentru a o ajuta să-și regleze temperatura corpului, după ce s-a născut la 27 de săptămâni, scrie Daily Mirror.

Inițial, părinții bebelușului au fost avertizați de medici că ar putea să nu supraviețuiască, însă micuța a rezistat cu stoicism iar cei care o îngrijesc spun că se descurcă foarte bine.

Emily Rospo, mama fetiței: Ni s-a spus de mai multe ori să ne pregătim pentru ce e mai rău și că e puțin probabil să supraviețuiască. Încercam să avem un copil de trei ani și deja încercasem fertilizarea in vitro, așa că ceea ce s-a întâmplat a fost cumplit. Nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care ți se spune că bebelușul tău ar putea să nu reușească”.

Emily Rospo a fost supusă unei operații de cezariană în regim de urgență, la 27 de săptămâni, după ce a fost diagnosticată cu insuficiență de placentă.

Bebelușul cântărea doar 490 grame când s-a născut

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos