DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

UN BICICLIST A FOST RĂNIT ÎN FAȚA SPITALULUI DE URGENȚĂ ILFOV. MEDICII AR FI TRIMIS UN MESAJ PRIN INTERMEDIUL AGENȚILOR DE PAZĂ

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Noaptea trecută, în fața Spitalului de Urgență Ilfov, a avut loc un accident între o șoferiță neatentă și un biciclist. Femeia a deschis portiera mașinii fără a se asigura și l-a acroșat pe biciclistul care trecea pe lângă ea. Băiatul a căzut inconștient, având o rană deschisă la nivelul capului. 

Din fericire pentru tânărul bicilist, în acel moment o femeie, medic pe ambulanță, care abia ieșise din tură și a văzut întreaga scenă șia reușit să-i acorde primul ajutor iar ulterior a fost preluat de Smurd, susține un martor pe pagina personală de Facebook.

Oamenii prezenți la fața locului au fost revoltați din cauza faptului că au solicitat ajutor de la Spitalul de Urgență Ilfov și nu l-au primit. Ba mai mult, medicii ar fi transmis printr-un agent de pază că nu pot interveni pentru că spitalul este destinat îngrijirii pacienților Covid-19.

Sursa articol Cancan.ro

 325 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos