DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un bolnav de Covid din Cluj povestește experiența de groază de la ATI. ”E ca pe front. Am ţinut de mască cu dinţii”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Cluj, care a ajuns la Terapie Intensivă infectat cu noul coronavirus, a povestit prin ce a trecut în spital, pentru a-i face pe oameni să înțeleagă cu ce se confruntă atât bolnavii, cât și medicii din spitalele Covid.

  • Clujeanul Iosif Bala a fost adus de acasă direct la Terapie Intensivă, unde a stat trei zile.
  • Când a ajuns la spital, medicul Paul Oargă i-a spus că masca de oxigen este singura lui şansă la viaţă. 

„La început a apărut o răceală. S-a instalat o oboseală aşa de tare că te duci din dormitor până în bucătărie şi trebuie să pui capul jos de oboseală. Aici am greşit eu foarte mult, că tot mă luam după prieteni care ziceau să nu-mi fac probleme, că e ceva normal, că aşa au păţit şi alţii. Nu e normal”, povestește Iosif Bala.

Povestea lui Iosif Bala, un agricultor în „floarea vieţii”, tatăl a trei fetițe, a fost spusă într-o filmare făcută de medicul clujean Paul Oargă, cel care, de altfel, l-a și tratat în spital.

Sursa ObservatorNews

 185 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos