DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un constănţean şi-a aruncat iubita în Dunăre, crezând că a ucis-o în bătaie. Femeia s-a înecat, ea fiind în viaţă când a fost aruncată în apă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au formulat propunerea privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de un bărbat care este acuzat că şi-a bătut iubita, a înjughiat-o şi apoi a aruncat-o în Dunăre, probabil crezând că a ucis-o.

Femeia era în viaţă când a fost aruncată în apă

Femeia trăia atunci când iubitul a aruncat-o în Dunăre, au descoperit legiştii. Bărbatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253, precizează procurorii.

Astfel, la data de 21 decembrie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au formulat propunerea privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul T.I., în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Procurorii au avut nevoie de 3 luni să găsească dovezi

Deşi crima a avut loc în luna septembrie 2020, procurorii au avut nevoie de câteva luni pentru a găsi dovezi solide pentru a-l acuza pe constănţean.

Astfel, probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă.

Continua articolul pe ObservatorNews

 146 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos