DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un cunoscut bucătar din Cluj, în comă după ce a participat la o petrecere cu mai mulţi poliţişti

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un cunoscut bucătar din Cluj este în stare critică la spital, fără mari şanse de supravieţuire. Bărbatul ar fi fost lovit la o petrecere organizată de ziua de naştere a unui poliţist. S-a deschis o anchetă, dar încă nu se ştie cine l-a lovit.

  • Cunoscutul bucătar din Cluj ar fi fost lovit la petrecerea cu poliţişti.
  • Conducerea IPJ Cluj a demarat o anchetă în cazul bucătarului lovit la petrecerea cu poliţişti.

Datele de până acum sunt puţine şi contradictorii. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2, bucătarul în vârstă de 51 de ani a ajuns la acest restaurant din localitatea Apahida. Aici, poliţistul din comună îşi serba ziua de naştere împreună cu alţi colegi. La un moment dat, după ce au consumat alcool, au încins ad-hoc un concurs de skandenberg, concurs câştigat de bucătar.

De aici, datele oficiale faţă de cele oferite sub anonimat de martori sunt diferite. Unul dintre invitaţi i-ar fi spus bucătarului să iasă cu el afară pentru a-şi demonstra puterea. Dupa câteva minute, invitatul s-a întors în local şi i-a anunţat pe ceilalţi participanţi la petrecere că bucătarul este întins pe jos, lovit la cap.

Conducerea IPJ Cluj a demarat o anchetă în cazul bucătarului lovit

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde