DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un curier din Hunedoara și-a înscenat o tâlhărie ca să-și acopere o datorie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un angajat al unei firme de curierat din Hunedoara și-a înscenat o tâlhărie ca să scape de o datorie mai veche.

Bărbatul a susținut că mai multe persoane necunoscute l-au atacat cu un spray lacrimogen și i-au furat 18.000 de lei. La scurt timp după ce au început cercetările, oamenii legii au constatat că de fapt asistau la o declarație mincinoasă.

În demersul său, bărbatul a avut și trei complici, care la rândul lor sunt cercetați penal pentru complicitate la delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare. Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore.

În casa tânărului de 22 de ani, care a pretins că a fost tâlhărit, polițiștii au găsit 11.000 de lei.

Ce spun anchetatorii

Polițiștii orașului Simeria au fost sesizați vineri seara de un tânăr de 22 de ani, din Deva, angajat al unei firme de curierat, care s-a plâns că, în timp ce se afla în localitatea Săulești, a fost tâlhărit și i-au fost furați peste 18.000 de lei de către persoane necunoscute, care i-ar fi pulverizat în față spray iritant-lacrimogen.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde