UN ELEV DE CLASA A 8-A, DIN BISTRIȚA, S-A SPÂNZURAT!

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tragedie în satul Răcăteșu, din Bistrița Năsăud! Un băiat de 14 ani, din clasa a 8-a, s-a spânzurat în grădina casei sale.

Caz tragic pregătit în satul Răcăteșu, comuna Târlișua, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat în grădina casei sale. Un echipaj de ambulanță B2 din Beclean și unul de terapie intensivă mobile au ajuns imediat la locul tragediei, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băiat. Medicii aveau să constate decesul. „Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ CE A FOST PRINS SUB UN MAL DE PĂMÂNT, ÎN RÂMNICU VÂLCEA. POMPIERII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC PENTRU EL)

Din primele date, adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit observatornews.ro. Până la această oră, nu se știe dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

Sursa: cancan.ro

Loading