DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un elev de clasa a VI-a a fost arestat pentru tentativă de omor. Tânărul a lovit o femeie cu un ciocan în cap

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un elev de gimnaziu din Iași este acuzat de tentativă de omor și a fost arestat prevenentiv pentru 30 de zile.

Chiar dacă are 16 ani, tânărul ar trebui să fie clasa a VI-a, dar a abandonat școala. Adolescentul se află în arest preventiv după ce a lovit-o în cap cu un ciocan pe bunica iubitei lui, în urma unei altercații și a fost acuzat de tentativă de omor. Fapta ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni.

Conform presei locale, băiatul a fost reținut de polițiști și prezentat în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și dispune arestarea preventivă a inculpatului PARASCHIV SAMIR-ALEXANDRU, cercetat în dosarul nr. 819/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, pe o durată de 30 de zile, de la 21.10.2022, până la data de 19.11.2022, inclusiv”, a fost decizia judecătorilor ieșeni.

Se pare că, Alexandru ar i fpst un elev problemă, locuitorii comunei Probota din Iași spunând despre acesta că niciodată nu a stat departe de scandaluri.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 96 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos