Un elev s-a aruncat de la etajul unei şcoli din Bucureşti, iar scenele au fost filmate. Ce le-a spus colegilor înainte de a sări

Un elev de clasa a şasea s-a aruncat de la etaj, pe geamul unei şcoli din Bucureşti, în pauză. O joacă de copii, declară în mod şocant Inspectorul general. Colegii povestesc că, înainte să se arunce, băiatul le-ar fi spus că vrea să moară din cauza umilinţelor pe care le suportă. Vă arătăm imaginile in exclusivitate la Observator, ATENŢIE, cu un puternic impact emoţional.

Ora 16. Şcoala George Bacovia din Bucureşti. Elevii sunt în pauza de cinci minute, în care holul şcolii s-a umplut de copii. Chiar cu profesorul de serviciu de faţă, un băiat de clasa a şasea s-a aruncat de pe pervaz. Nimeni nu a apucat să facă nimic.

„Aproape cinci metri sunt de la etajul 1 al şcolii până jos unde a cazut baiatul. Incidentul s-a petrecut in timpul pauzei, iar copilul a sarit pe geam in curtea interioara a şcolii”, relatează Mădălina Iacob, reporter Observator.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, SARI, SARI! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, spun unii dintre copiii care au asistat la scenă.

Copilul a fost dus cu ambulanţa la spitalul Marie Curie pentru investigaţii. Din fericire, a scăpat cu leziuni minore. Putea fi însă o tragedie pe care cei care se ocupă de educaţia copiilor o tratează cu lejeritate.

„O joacă obişnuită… Ce sa va zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam.”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB.

Mai şocant este că tocmai cei care ar trebui să-i apere pe copii de comportamente umilitoare, nu văd gravitatea situaţiei.

Video pe Observator site-ul sursa

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos