DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un individ din București pozează pe sub fustele femeilor, la metrou și pe stradă. Poliția a fost anunțată, după ce imaginile au apărut pe Instagram

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un posibil agresor sexual se ascunde în spatele unui cont de Instagram. Vânează femei pe stradă şi în metrou, face poze pe ascuns sub fuste şi rochii, iar apoi publică fotografiile pe reţeaua de socializare. Reporterii Observator au descoperit şi au urmărit contul timp de o săptămână şi au sesizat autorităţile.

  • Răspunsul autorităților e la fel de şocant ca fapta în sine: individul nu poate fi pedepsit pentru că nu avem legi care să-l sancţioneze. În alte ţări ar fi fost trimis după gratii

Peste 150 de poze cu zeci de femei necunoscute. Rochii, fuste, dresuri. Picioare dar şi chipuri. Un album realizat în doar două săptămâni de un individ ce se ascunde sub un pseudonim pe Instagram. Demersul nu e nicidecum unul artistic, din fotografii reiese clar că urmăreşte femei necunoscute şi le fotografiază în mod repetatat şi de la distanţă mică, uneori cel mult doi metri. În metrou, pe stradă sau chiar la intrarea în bloc.

“Cu ce drept… sunt şocată, sincer, genul ăsta de oameni ar trebui închişi. Mi s-a întâmplat doar de două ori.. mă rog “doar” de două ori… Le-am spus, i-am atenţionat, le-am zis să ştiţi că am văzut asta vă rog să ştergeţi. Bineînţeles că au negat”, povestește o victimă.

Nu mă aşteptam, nu credeam că există cineva care să facă asta.

VIDEO pe site-ul sursa ObservatorNews.ro

 335 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos