DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un influencer celebru a murit după ce a participat la o provocare pe TikTok

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un influencer din social media a murit la scurt timp după ce s-a filmat în direct în timp ce bea mai multe sticle de alcool puternic pe versiunea chineză a TikTok, relatează mass-media de stat din această ţară, într-o evoluţie care ar putea reînnoi dezbaterile privind modul de reglementare a industriei, scrie CNN.

Influencerul “Sanqiange” (sau “Fratele Trei Mii”) a fost găsit mort la doar câteva ore după ce s-a difuzat pe sine însuşi participând la o competiţie cu un coleg influencer care presupunea consumul de Baijiu, un alcool chinezesc cu un conţinut tipic de alcool cuprins între 30% şi 60%, a relatat Shangyou News, citat de News.ro.

Unul dintre prietenii săi a declarat pentru această publicaţie că Sanqiange – identificat după numele de familie din viaţa reală, Wang – a participat la o provocare online cunoscută sub numele de “PK” împotriva unui alt influencer în primele ore ale zilei de 16 mai şi a transmis în direct rezultatele pe canalul său Douyin.

Provocările “PK” presupun dispute unu la unu în care influencerii se întrec între ei pentru a câştiga recompense şi cadouri din partea fanilor şi implică adesea pedepse pentru cel care pierde – aparent, în acest caz, consumul de Baijiu.

“Nu ştiu cât de mult consumase înainte de a mă conecta la televizor. Dar, în ultima parte a videoclipului, l-am văzut terminând trei sticle înainte de a începe cu a patra”, a declarat prietenul, identificat doar ca Zhao, pentru Shangyou News.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde