Un Lamborghini al proxenetului Spaidăr, care a bătut un ginecolog, scos la licitație de stat

Ali Cristi Ionel, interlop supranumit Cristi Spaidăr, are la activ mai multe infracțiuni, printre care înjunghierea unui taximetrist, trafic de persoane și proxenetism. Spaidăr este acum la închisoare, iar mașina sa de lux a fost scoasă la vânzare după ce a fost confiscată.

Lamborghiniul 834 R Aventador, de culoare albă, care i-a aparținut interlopului Cristi Spaidăr, a fost pus sub sechestru, acum câteva luni, de către procurorii de la Crimă Organizată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.  

Mașina se află acum în custodia Agenției de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care a decis să îl vândă în cadrul unei licitație online.

Bolidul este din 2014, are până în 55.000 de kilometri. Motorul de 6.498 de centietru cubi dezvoltă 700 de cai putere.  ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere.

ANABI l-a scos la vânzare cu un preț de pornire de 794.544 de lei. Persoana care dorește să cumpere această mașină  trebuie să depună până la începutul lunii iunie o garanție de zece procente din această sumă.

Cum a rămas Cristi Spaidăr fără mașină

La sfârșitul anului trecut, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe Cristi Spaidăr la 6 ani şi 9 luni de închisoare pentru tentativă la omor şi un an şi 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniştii publice, cele două pedepse fiind contopite.

Citeste continuarea pe Newsweek.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos