Un lider PNL recunoaște: ‘Nu mai vor facilităţi fiscale pentru IT-işti. Colegii noştri de la USR nu înţeleg satul românesc, au tăiat şi lemnele de foc ‘

Florin Roman, deputat PNL, a ajuns la vorba celor mai mari adversari politici ai săi, social-democrații. Roman a declarat, luni, că reprezentanţii USR au negociat “atât de bine” Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, încât România “nu are niciun leu pentru irigaţii” şi are probleme în a da pensionarilor “şansa la o viaţă mai bună”.

“Ascultându-i pe colegii de la USR m-am întrebat dacă în anul trecut ei au fost la guvernare sau au fost pe lună. Îmi amintesc că au fost la guvernare şi mai îmi amintesc că atunci când se stabilea viitorul financiar al României prin PNRR aşa de bine au negociat că nu avem niciun leu pentru irigaţii. Aşa de bine au negociat că astăzi avem probleme pentru a da pensionarilor şansa la o viaţă mai bună. Aşa de bine au negociat încât vedem ce dificultăţi sunt pentru partea de investiţii. Aşa de bine au negociat încât am văzut cum stă treaba cu locurile de muncă. Aşa de bine au negociat încât inclusiv cei care i-au votat, mare parte din IT-işti, au fost şuntaţi şi nu mai vor facilităţi fiscale pentru IT-iştii care le-au făcut campanie şi i-au votat”, a spus Roman, la “Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor, la care este invitat ministrul de Finanţe, Adrian Câciu.

Roman a menţionat că în timpul mandatelor miniştrilor USR s-a cheltuit pe vaccinurile anti-COVID “cât pentru toţi locuitorii din Uniunea Europeană”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 104 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.