DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un oraş din Germania i-a aruncat în stradă pe ucraineni şi anunţă că nu mai primeşte niciun refugiat. Autorităţile sunt speriate de ameninţările localnicilor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Refugiații ucraineni din Germania trăiesc în adăposturi pentru cazare temporară, care sunt situate în multe orașe mari și mici de pe întreg cuprinsul țării. Acum, peste 150 de ucraineni au rămas fără adăpost în orașul Eichsfeld, cazarea lor fiind anulată de autoritățile locale.

O hală fusese pregătită pentru ucraineni în Eichsfeld, într-un atelier de producție gol, care a fost în spaţiu de locuit temporar. Cu toate acestea, contractul de închiriere semnat a fost brusc revocat, iar acum nu există un loc unde să fie cazaţi refugiații.

Autorităţile din acest oraş de 100.000 de locuitori din landul Turingia subliniază de altfel că orașul nu va mai accepta refugiați din Ucraina și nici din alte țări. Motivul este reprezentat de numeroasele amenințări trimise de locuitori pe adresa angajaților administrației și a proprietarului sediului care ar fi trebuit să-i găzduiască pe ultimii refugiaţi.

În plus, autoritățile consideră că este imposibil să se garanteze siguranța deplină pentru ucrainenii din acest oraș, care ar putea fi atacaţi, însă există riscuri şi cu privire la angajații administrației, care își fac griji pentru vieţile lor.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 568 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos