DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un pensionar MApN și-a făcut public talonul de pensie din februarie 2023! ’O pensie specială’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sunt discuții aprinse pe grupurile de Facebook ale pensionarilor militari, după ce în spațiul public au apărut scenariile privitoare la reforma pensiilor militare.

Astfel, un pensionar militar și-a făcut public talonul de pensie, pentru a vedea utilizatorii „ce înseamnă o pensie specială”.

După cum se poate observa, vorbim de un talon de pensie din luna februarie a.c. Pensia fostului militar este de 2.190 de lei, așa cum se poate observa pe talonul de pensie prezentat mai jos.

„Stimați colegii astăzi pe toate posturile de televiziune au vorbit de mărirea salariilor la primari și de pensiile speciale, cu tot respectul vă trimit să vedeți ce înseamnă o pensie specială și să nu primești nici ce-i 300 de lei ajutor”, este mesajul pensionarului militar.

Ministerul Muncii a făcut publice scenariile de reformă propuse pentru pensiile militare, de către Banca Mondială:

CITESTE INTEGRAL PE BUGETUL

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde