Un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Femeia, forţată să înghită inelul de logodnă

Sandu Voicu, proxenet român din Anglia, a fost condamnat la şapte ani şi 10 luni de închisoare, după ce şi-a torturat partenera pe care a obligat-o să se prostitueze. Bărbatul şi-a supus concubina la abuzuri greu de imaginat, după ce a închis-o într-o pivniţă şi a pus-o să înghită inelul de logodnă.

Anchetatorii britanici au scos la iveală detalii înfiorătoare despre cum un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Sandu Voicu, un bărbat de 43 de ani, locuia împreună cu logodnica sa în oraşul Leeds.

Orbit de gelozie, românul a devenit agresiv, după ce a aflat că unul dintre clienţii femeii a vrut să înceapă o relaţie cu ea, relatează publicaţia Leeds Live, citată de Ziarul Românesc.

Potrivit procurorilor, violenţele au culminat în momentul în care Sandu Voicu şi-a încuiat logodnica în pivniţă mai multe ore. Acolo proxenetul a ameninţat-o pe femeie că îi va scoate ochii sau că îi va tăia nasul. De asemenea, bărbatul şi-a bătut cu sălbăticie partenera, căreia i-a tăiat părul şi a încercat să-i taie tendoanele pentru a nu fugi, potrivit Libertatea.

Proxenetul român mai este acuzat că o ţinea pe femeie în pielea goală după ce arunca cu apă rece peste ea. „Când vei spune adevărul, îți dau drumul.”

Pe 30 septembrie 2020, femeia a reuşit să scape după ce a fugit pe stradă doar în sutien. Un localnic a alertat Poliţia.

„Spune că ne-am certat din gelozie. Auzi? Te rog. Fă asta pentru mine și te iert. Fă asta pentru mine”, a spus Sandu Voicu, conform sursei citate.

Citeste continuarea pe RTV.net

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos