Un român şi-a înscenat propria sinucidere pentru a scăpa de iubita italiană cu opt ani mai în vârstă decât el

Un român de 20 de ani, stabilit de mai mult timp în Italia, a recurs la un gest incredibil, acela de a-şi înscena propria sinucidere, pentru a scăpa de iubita italiană cu opt ani mai în vârstă decât el.

  • Românul a fost găsit viu şi vevătămat de către poliţiştii italieni.

Românul şi italianca aveau o relaţie de mai mult timp, însă bărbatul a decis să pună capăt relaţiei, lucru neacceptat, iniţial, de iubita italiancă. Conform Perugia Today, în cele din urmă, pentru a scăpa de iubita italiancă, românul a recurs la un gest incredibil, respectiv şi-a înscenat sinuciderea.

Românul a început să-i trimită mesaje dubioase femeii, de pe propriu său telefon mobil. Extrem de surprinsă de mesajele primite, italianca a alertat din start forţele de ordine. Printre altele, românul i-ar fi scris că, de fapt, este o altă persoană care a găsit telefonul din întâmplare, pe marginea unui râu, în apropierea unui mesaj de adio.

Românul este cunoscut cu antecedente penale

Mesajul de adio ar fi cuprins solicitarea ca cine găseşte telefonul mobil să ia legătura cu tânăra italiancă şi să-i spună că iubitul ei nu mai este în viaţă. A fost momentul în care tânăra a intrat în dubii. A solicitat mai multe detalii, moment în care persoana necunoscută i-ar fi repetat primul mesaj la care ar fi adăugat că tânărul român nu mai este de găsit şi că persoana necunoscută a decis să păstreze telefonul mobil, găsit din „noroc”.

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos