DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un șofer a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la 21 de metri pe o autostradă din Statele Unite. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Imagini dramatice au fost surprinse de camera de supraveghere trafic de pe autostrada Wisconsin, din Statele Unite. Un șofer a plonjat de la 21 de metri, după ce a lovit un banc de zapadă.

Deși impactul putea fi fatal, bărbatul a supraviețuit în mod miraculos.

Potrivit anchetatorilor, șoferul a pierdut controlul vehicului în timp ce se afla pe rampa de schimb. „Autovehicul a lovit un banc de zăpadă, a trecut de bara de protecție și a plonjat de la 21 de metri jos pe banda de urgență”, a declarat șeriful.

A supraviețuit miraculos

În ciuda impactului, șoferul era conștient, respira și nu prezenta răni grave. Cu toate acestea el a fost dus la spital pentru un control amănunțit.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 09:49.

Incidentul este doar unul dintre multele care au avut loc în Midwest, unde zăpada, temperaturile sub zero grade și ploaia înghețată au creat condiții de drum înghețate și periculoase.

Sursa articol ObservatorNews

 189 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos