DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un tânăr și-a împușcat mortal sora de doar 14 ani! Crima sângeroasă a șocat întreaga familie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un tânăr de 19 ani a comis o crimă sângeroasă care a șocat întreaga familie. Acesta și-a împușcat mortal sora în vârstă de 14 ani. Tânărul a declarat că ar fi fost vorba de un accident.

O crimă sângeroasă a avut loc în Statele Unite ale Americii. Un tânăr adolescent și-a ucis sora de doar 14 ani, după ce a împușcat-o cu un pistol. Tânărul este în vârste de 19 ani, iar odată ce poliția a ajuns la fața locului acesta a încercat să mintă, spunând că fetița s-ar fi sinucis. Ulterior el și-a recunoscut fapta, afirmând că ar fi fost vorba un accident nefericit.

Totul s-a înâmplat în data de 23 februarie, în orașul Opa-Locka din Florida, SUA. Keon Martavious Thornhill, în vârstă de 19 ani, se afla în vizită în casa familiei sale, iar la un moment dat acesta și-a împușcat sora de doar 14 ani, Brianna. Acesta s-ar fi jucat cu un pistocl, despre care se bănuiește că s-a descărcat accidental.

În primele declarații, tânărul de 19 ani a încercat să mintă polițiștii. Acesta a explicat că sora lui și-ar fi luat viața, totuși, ulterior, tânărul a recunoscut adevărul, iar acum acesta este acuzat de crimă. Acesta riscă mulți ani de închisoare.

Un tânăr și-a împușcat sora din greșeală

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde