DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

UPDATE Alertă cu bombă la Ministerul Justiției din Capitală

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Este alertă cu bombă la Ministerul Justiției din Capitală. Este vorba despre sediul clădirii Ministerului situat pe strada Gării de Nord 6-8, lângă bariera de acces. În parcare a fost identificată o geantă veche abandonată.

Alertă cu bombă la Ministerul Justiției

O echipă Antitero a sosit la fața locului, iar zona a fost izolată. Alerta s-a dat joi dimineață, după ce a fost observată o geantă suspectă lăsată chiar lângă bariera de acces în parcare.

Geniștii au verificat conținutul genții și nu au găsit nimic suspect. S-a dovedit astfel că a fost alarmă falsă.

Explozie în sediul Lidl din Germania. Bombă pusă într-un pachet

Spre deosebire de alarma falsă de la sediul Ministerului Justiției, la sediul Lidl a avut loc un atac real. Miercuri după-amiază s-a produs o deflagrație, după ce unul dintre angajați a deschis un colet în care se afla o bombă. Trei persoane au fost rănite, din cele 100 care se aflau în clădire. Toți au fost evacuați, iar zona a fost luată la puricat de către geniști. Din fericire, nu s-a mai găsit nimic suspect.

Deflagrația a pornit de la un dispozitiv care se afla într-un pachet sau într-un plic. Acestea sunt informațiile de până la această oră. Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările. O persoană din cele trei rănite este în stare gravă.

Sursa Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde