Update / BREAKING Percheziții la sediul PPE de la Bruxelles: se discută despre o fraudă financiară de amploare

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

UPDATE – 4 aprilie, ora 15.22: Ce spune PPE

“Percheziţiile au legătură cu o investigaţie lansată în landul german Turingia”, a comunicat Partidul Popular European, potrivit site-ului Politico.eu, relatează Mediafax.

“Partidul cooperează în transparenţă totală cu autorităţile implicate, furnizând toate informaţiile şi documentele relevante”, a precizat PPE.

Autorităţile belgiene au fost asistate de agenţi ai poliţiei germane în cursul percheziţiilor la sediul Partidului Popular European.

UPDATE – 4 aprilie, ora 15.06:

Ancheta nu e împotriva PPE, ci împotriva unui angajat, ne spun sursele noastre. Bărbatul a fost angajat de Weber în campania din 2019. Se pare că este vorba despre Mario Voigt. Voigt e presedintele CDU din landul Thuringia.

Știrea inițială: Poliția belgiană a efectuat marți, 4 aprilie, percheziții la sediul central al Partidului Popular European (PPE) din Bruxelles, a declarat pentru EURACTIV.com o sursă apropiată de această chestiune.

“Polițiștii belgieni au făcut o percheziție la primul și al treilea etaj al sediului central al partidului din Rue du Commerce”, a declarat sursa.

Potrivit primelor informații, poliția a confiscat computere legate de o fraudă financiară care ar implica personalul PPE. Nu au fost oferite detalii cu privire la scopul percheziției.

Context

citeste integral pe stiripesurse

RECLAMA 8

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *