USR lansează un ”atac euro-atlantic devastator”

După ce a distribuit un mesaj de legionar, USR lansează un ”atac euro-atlantic devastator”

BUCUREȘTI, 30 dec – Sputnik. Inpolitics atrage atenția că USR, prin vocea lui Claudiu Năsui, atacă dur SUA și UE.

Textul invocat de atentul observator Bogdan Tiberiu Iacob se găsește publicat chiar pe Digi 24, platforma progresiștilor, și vine după ce același Claudiu Năsui a distribuit pe pagina sa de Facebook mesaje în stil conservator și chiar naționalist ale unei persoane acuzate tot de progresiști că ar fi fost legionar.

”S-a împămîntenit la noi de ani buni ca orice critică, fie cît de măruntă, la adresa UE ori SUA, să fie vehement taxată de o parte a spectrului politic și a presei arondate acesteia. Ambasadorii statelor occidentale nu pot fi atinși măcar cu o floare, indiferent de conduită, iar politicile guvernelor vestice sunt sacre și modele obligatoriu de urmat”, arată BTI în articolul său.

El îi amintește publicului că de departe cel mai mare avocat al Vestului este USR, partid despre care s-a spus adesea că a fost creat artificial dinspre afară tocmai în numele intereselor occidentale și nu naționale.

”Tocmai de aceea, cînd vezi un lider de maximă greutate al USR atacînd SUA și UE de-a dreptul devastator, merită făcuți ochii mari”, spune BTI.

Și iată și citatul din Năsui la care face referință:

”Creșterea prețurilor va fi cea mai grea problemă economică cu care ne vom confrunta anul următor. Și Europa și SUA au tipărit la bani în neștire pentru a da iluzia că totul merge bine în pandemie.

Citeste integral pe Sputnik

 99 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.