DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Va fi gratuit! Guvernul pregătește o ordonanță de urgență

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vești bune de la Guvern pentru elevii care fac naveta! Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut noi precizări cu privire la gratuitatea transportului pentru școlari. 

Toți elevii beneficiază de gratuitatea integrală a transportului, însă nu și cei care fac naveta. Ministrul Educației a explicat că acesta nu poate fi decontat deocamdată, precizând că Guvernul pregătește o ordonanță de urgență care să rezolve și această problemă.

Vești bune pentru elevii care fac naveta

Sorin Cîmpeanu a anunțat că Guvernul pregătește o ordonanță de Urgență pentru ca toți elevii să beneficieze de transport gratuit, indiferent de tipul de transport.

„Naveta face obiectul legii 226, care nu a putut fi pusă în aplicare pentru că se referă la transportul nereglementat și dacă este nereglementat este greu să îl introduci în cadrul legal (…), deci nu poate fi decontat.

Avem în lucru în acest moment o OUG care să reglementeze naveta elevilor în regim de urgență pentru ca sumele care sunt deja prevăzute în bugetul Ministerului Educației”, a declarat Sorin Cîmpeanu pentru Antena 3.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde