DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vali Vijelie are 30 de apartamente în București. Cine l-a împins să le cumpere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. A ținut multă vreme paginile ziarelor și a făcut bani din marea lui pasiune – muzica. Artistul a declarat că are 30 de apartamente în București și că a investit în ele după ce tatăl lui l-a împins de la spate.

Vali Vijelie are 30 de apartamente în București

Vali Vijelie are 50 de ani și este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țara noastră. Are patru copii și suficienți bani cât să le ofere tot ce își doresc. Vali Vijelie a declarat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, că are 30 de apartamente în București.

Cântărețul a spus că tatăl lui a fost cel care l-a impulsionat să investească în imobiliare, și că dacă l-ar fi ascultat pe deplin, cu siguranță ar fi avut mai mult decât are acum.

„Tata zicea într-una să cumpăr case, case, case. Cu puținul faci mult. Picătură cu picătură. Când e cana plină, dă pe afară. E bine așa, n-am regrete. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Dacă-l ascultam pe tata, imediat după Revoluție, poate că aveam mai mult, dar nu puteam să gestionez situația”, a spus Vali Vijelie.

Interpretul de manele a ținut să precizeze că banii nu înseamnă totul în viață și că în spiritul acesta i-a crescut și pe copiii lui. Le-a spus mereu să învețe carte și să muncească, indiferent de salariul pe care îl vor primi. A vrut ca ei să știe cum se câștigă banii, dar în același timp le-a fost aproape și i-a ajutat financiar ori de câte ori a fost nevoie.

Continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde