DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vali Vijelie, secrete din căsnicie. Cum l-a pedepsit soția când a aflat că a înșelat-o

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai momentului. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes și a reușit să-și facă o carieră importantă în lumea artiștilor. Mai mult, are o familie fericită, o soție minunată și este un tată bun și grijuliu. Ca în orice căsnicie, au mai existat probleme și între el și soția lui, Carmen.

Vali Vijelie, luat la bătaie de soția lui

Vali Vijelie are o căsnicie frumoasă, de durată. El și Carmen sunt căsătoriți încă din anul 2003 și au trecut deja testul timpului. Totuși, Vali Vijelie nu a fost deloc ușă de biserică și și-a înșelat soția de mai multe ori. În urma unui astfel de episod, Carmen a vrut să-l dea afară din casă pe manelist și a sărit la bătaie, deoarece nu a mai suportat umilințele la care a supus-o manelistul de-a lungul căsniciei lor.

„Mi-a făcut discuţie în casă, dar asta e viaţa. Până la urmă, totul în viaţă e trecător. N-am apucat să spun nimic că a pus mâna pe ciumag şi m-a bătut”, spunea, în 2011, Vali Vijelie.

Vali Vijeli a spus de mai multe ori că se cumințește și renunță la amante, dar de fiecare dată uita de promisiunile făcute. În urmă cu aproximativ cinci ani, Carmen nu a mai rezistat și a mers acasă la amantă, unde a făcut un circ de zile mari.

Vali Vijelie s-ar fi iubit cu o anumită Ionela, de care Carmen a aflat. Cei doi aveau o relație de ceva timp și soția manelistului nu ar mai fi suportat. Astfel, ea ar fi mers acasă la amantă, unde i-ar fi spart acesteia geamurile și ar fi făcut un mare scandal.

Vali Vijelie, invitat la Kanal D la Denise Rifai

Vali Vijelie vine în această seară la Kanal D, la 22.30. Denise Rifai intenționează să-l descoase de cele mai mari secrete și să-l determine să răspundă sincer la cele mai picante întrebări. Vezi în această seară cât de sincer va fi manelistul.

“De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”, sunt unele dintre întrebările pe care jurnalista Denise Rifai i le-a adresat celebrului manelist.

Sursa articol Huff.ro

 210 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos