DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Veste-bombă pentru toţi bugetarii! Se pregătesc noi majorări salariale. Când vor intra banii pe card

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Guvernul pregătește noi majorări salariale pentru angajaţii la stat. Sunt exceptaţi de la creşterea salarială demnitarii şi angajaţii din administrația publică locală. Majorările vor fi valabile începând cu luna august 2022.

Majorări salariale pentru bugetari. Guvernul a luat decizia creşterii salariilor angajaţilor de la stat din cauza scăderii semnificative a puterii de cumpărare care are un impact puternic asupra standardelor de viață ale populației.

Criza generată de pandemie a determinat adoptarea unor măsuri sanitare și economice care au generat dezechilibre severe la nivelul indicatorilor macroeconomici. În lipsa unor măsuri concrete și rapide s-ar vulnerabiliza și mai mult categoriile de persoane vizate, prin diminuarea puterii de cumpărare.

Noi majorări salariale pentru bugetari

În consecinţă, începând cu luna august, Guvernul pregăteşte:

• acordarea unei pătrimi din diferența dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, pentru anul 2022 și cel din luna decembrie 2021, tuturor categoriilor de personal bugetar, cu excepția personalului care ocupă funcții de demnitate publică și a personalului încadrat la nivelul administrației publice locale.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 52 Total vizualizari,  14 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde