DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Veste bună pentru toată România! Anunțul făcut de Florin Cîțu: Veți vedea cifrele

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Florin Cîțu a dat o veste excelentă pentru toți românii. Veți vedea cifrele, a spus premierul într-o conferință de presă. Cîțu s-a referit la creșterea economică a României, despre care a spus că va fi mult mai bună decât credem.

Declarația lui Florin Cîțu vine la scurt tim după prognoza de iarnă a Comisiei Europene, conform căreia economia României va crește mai rapid decât media UE

Economia României se va recupera în 2021 și 2022 cu o rată puțin mai ridicată decât media Uniunii Europene, potrivit prognozei de iarnă a Comisiei Europene. Cu toate acestea, creșterea economică prognozată pentru România în 2022 va fi mai mică, în cifră absolută, decât scăderea din 2020, provocată de pandemia de coronavirus. În privința inflației, România va fi peste media UE.

Previziunile economice din iarna anului 2021 prognozează, pentru România, o creștere a PIB-ului cu 3,8% în 2021 și cu 4% în 2022, se arată într-un comunicat emis joi de Comisia Europeană.

Creșterea previzionată pentru 2022 este aproape la nivelul creșterii economice din 2019 (4,1%), dar rămâne, în cifră absolută, mai mică decât scăderea economiei provocată în 2020 de pandemie (-5%).

Prin comparație, economia UE va crește cu 3,7% în 2021 și cu 3,9% în 2022, potrivit aceleiași prognoze, ceea ce înseamnă că economia României se va recupera cu un ritm anual cu 0,1% mai mare decât media europeană.

Sursa www.capital.ro

 331 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos