DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Veste importantă pentru elevi! Se va impune în școli! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Ministerul Sănătății

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan, a făcut dezvăluiri despre testarea anti-COVID în școli. Toți elevii trebuie să știe asta.

Andreea Moldovan a oferit primele informații despre testarea elevilor anti-covid în școli, dar și despre cum se va desfășura această operațiune.

Anunț important pentru toți elevii

Andreea Moldovan a dezvăluit că această operațiune de testare în școli se poate face cu ajutorul testelor antigen rapide.Ea a mai subliniat, drept replică pentru ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, că rezultatele testelor pe bază de salivă nu pot oferi rezultate clare.

„Noi mergem foarte mult pe metodologia Uniunii Europene. Avem aceste teste antigen rapide nazale, care nu pot să spun că sunt anodine la testare sau ca senzație, dar sunt un exudat nazal. Dacă ne gândim, până să înceapă pandemia, copiii aveau obligativitatea de a duce o serie de rezultate bacteriologice la începerea școlii, la reintrarea în colectivitate.Practic erau exudate nazale sau faringiene luate în diferite circumstanțe. Este un test care nu este invaziv. E un termen care nu e corect folosit, pentru că nu străbate niciun fel de mucoase. Se ia de la nivelul mucoasei nazale și ne dă rezultatul în 15 minute”, a spus Andreea Moldovan.

Citeste continuarea pe Kanald.ro

 303 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos