DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Lupta a fost pierdută

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Cele două surori au primit o lovitură teribilă în dosarul în care Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a revendicat vila din Sinaia lăsată moștenire de sora Mioarei Roman, printr-un testament semnat cu un an înainte de a muri.

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. În 2017, sora Mioarei Roman a încetat din viaţă, după ce, mai bine de 10 ani, s-a luptat cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, iar întrucât era văduvă şi nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă.

Cu doar câteva săptămâni înainte ca sora ei să înceteze din viață, Mioara Roman declara: „Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut…”.

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman

Potrivit instanţei, fetele Mioarei Roman nu au reuşit să obţină vila din Sinaia, deoarece testamentul a fost declarat nul.

Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 282 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos