DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vestea momentului despre Liviu Dragnea. Anunțul făcut chiar de omul lui de incredere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
Omul lui Liviu Dragnea a spus tot! După ce în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la ceea ce i s-a întâmplat fostului social-democrat în închisoare, omul în care acesta are cea mai mare încredere a venit cu noi precizări.

Omul lui Liviu Dragnea a spus tot! Ce s-a întâmplat, de fapt, cât fostul liber PSD a fost închis

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie (APP) și apropiatul lui Liviu Dragnea, a trimis un comunicat de presă prin care clarifică ceea ce se întâmplă în prezent în România, referindu-se la recentele zvonuri despre fostul lider social-democrat.

„Vreau să vă explic public ceea ce se întâmplă azi în România, ca să înțelegeți, cu toții, în mod foarte clar și exact, care este miza atacurilor suburbane îndreptate împotriva lui Liviu Dragnea, în ultimile săptămâni.

În România se pregătește etapa finală a ”marii invazii”! A mai fost una cu Barna, în 2020. Nu le-a reușit!

CITESTE INTEGRAL PE CAPITAL

 98 Total vizualizari,  34 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde