DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vești bune pentru români! Când va fi distribuită ultima tranșă de vouchere sociale din acest an

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vești bune pentru români! Beneficiarii voucherelor sociale în valoare de 250 de lei vor primi ultima tranșă din acest an chiar înainte de sărbătorile de iarnă, în perioada 19 și 23 decembrie.

Vin vești bune pentru românii! Beneficiarii voucherelor sociale vor primi ultima tranșă în valoare de 250 de lei chiar înainte de sărbătorile de iarnă, în perioada 19 și 23 decembrie.

Coaliția de guvernare vrea ca aceast program să continue și anul viitor, cel puțin în primele 6 luni, însă totul depinde de bugetul pe care îl vor avea la dispoziție guvernanții care speră să obțină niște fonduri europene pentru a finanța acest proiect.

Persoanele cu venituri reduse care beneficiază de voucherele sociale primesc o dată la două luni din partea statului suma de 250 de lei pe care o pot utiliza pentru a-și achiziționa alimente.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a transmis joi, că distribuirea acestor bani ar trebui să se încheie pe 23 decembrie, astfel încât românii să își poată achiziționa cele necesare pentru sărbători.

„Am virat în cursul acestei săptămâni 590 de milioane de lei. Până acum totalul celor 3 tranșe a fost de 1 miliard 700 de milioane de lei. Deci este un angajament pe care ni l-am respectat. În perioada 19 decembrie până în 22-23 decembrie onorăm și tranșa a patra de sărbători pentru beneficiarii programului. Pentru anul viitor, acum se lucrează la buget. Așa cum a anunțat domnul prim ministru – susține ca să fie acordate și în primul semestru aceste vouchere sociale din bugetul fondurilor europene și din bugetul național. Cred că o decizie finală o vom avea în momentul în care apare proiectul de buget și se va decide la nivel de coaliție varianta finală de program pentru vouchere sociale”, a declarat Marcel Boloș, ministrul Investițiilor, la postul public de televiziune.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 130 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos