DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vești excelente pentru români! La cât ar putea ajunge salarul mediu net

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vești bune de la guvernanți pentru toți românii: salariul mediu net ar putea ajunge la suma de 4200 de lei, în ciuda problemelor economice prin care trece România.

Autoritățile prognozează o creștere a salariului mediu net în anul care vine

Potrivit datelor prezentate de o instituție guvernamentală, economia României este de așteptat să aibă o creștere de 4,6% pe tot parcursul lui 2022 şi de 2,8% în anul 2023, în ciuda inflaţiei, a crizei energetice din Europa și a recesiunii care se anunţă în spațiul comunitar.

”Pentru anul 2023 se anticipează o decelerare a creşterii economice la 2,8%, în condiţiile în care efectele defavorabile ale actualului context geopolitic vor continua şi vor deveni mai vizibile la nivel european.

După o încetinire a activităţii în primele două trimestre, aceasta se va relansa”, potrivit datelor Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNP), citate de Mediafax.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 102 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos