Vești pentru pensionari! Ce se întâmplă dacă poștașul nu vă găsește acasă când vine cu pensia

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Informare importantă pentru pensionari! Cei care primesc pensia de la poştaş, şi nu sunt găsiţi acasă pentru a-şi primi banii, pot să-şi primească ulterior drepturile bănești în două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. 

După această dată, pensiile se întorc la casa teritorială de pensii de unde pot fi ridicate ulterior.

În cazul românilor care încasează pensia în cont curent sau pe card, dacă nu au fost găsiţi acasă pentru a primi taloanele mov, acestea se păstrează la oficiul poştal până în ultima zi lucrătoare a lunii în curs.

„Pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

După expirarea celor 24 de luni, documentele de informare vor fi transmise către casele teritoriale de pensii”, informează Casa Naţională de Pensii Publice.

citeste integral pe bugetul

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *