DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital! Ultima oră: „E în scaun cu rotile!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ajuns la spital acum o săptămână, iar starea sa de sănătate nu este tocmai bună. Soţia sa a dat ultimele detalii.

Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital! Oana Lis a oferit cele mai noi informații despre starea de sănătate a soțului ei. Acesta se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa singur, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, pentru Fanatik.

Oana Lis a stârnit panică săptămâna trecută cu un mesaj postat pe Facebook, prin care a anunțat că soţul ei a ajuns din nou la spital. Viorel Lis s-a confruntat în ultimii ani cu multe probleme de sănătate. Acum 4 ani, pe 26 aprilie 2018, fostul primar al Bucureștiului a ajuns la spital acuzând o stare de rău. În urma investigațiilor amănunțite pe care și le-a făcut, a constatat că suferise un accident vascular cerebral. Pe 13 noiembrie 2017, fusese supus unei operații de colecist. Viorel Lis nu a scăpat nici de coronavirus, fiind internat anul trecut. Principala problemă a fost descoperită, însă, în anul 2013, când medicii au descoperit că acesta avea mai multe leziuni pe creier, care duceau în timp la demență.

 94 Total vizualizari,  36 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde