DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Victimele poliţiştilor torţionari au murit la 10 zile unul de altul. Șefii Poliţiei spun că e doar o coincidenţă. Ce crede avocatul

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Două morţi suspecte reaprind scandalul de la Secţia 16 de Poliţie. Cei doi bărbaţi torturaţi de agenţi au murit la 10 zile unui de altul. Mai marii din Poliţie spun că e doar o coincidenţă nefericită, unul ar fi suferit de o boală incurabilă, iar altul ar fi fost răpus de o supradoză. Familiile nu acceptă aceste variante.

Mihai Ghiorghe povestea pe 4 martie 2021: ”Am fost lovit până mi-am cerut iertare. Mi-au scos cătuşele, iar cel în vârstă a făcut necesităţile fiziologice pe braţul stâng, eu rugându-l să nu facă asta. Şi tot a făcut-o. Mi-a spus, uite ce poate să facă Poliţia Română.”

În urmă cu 3 săptămâni, Mihai Gheorghe le-a povestit reporterilor Observator coşmarul prin care a trecut cu agenţii Secţiei 16. Era încă afectat, nu uitase tortura şi nici umilinţa. În urmă cu trei zile bărbatul de 39 de ani s-a stins fulgerător în casa unui prieten.

Prietenul victimei: ”Nu se simţea bine şi a ajuns la mine. Avea nişte probleme dinainte, de când îl bătuse Poliţia avea nişte… era în depresie totală şi avea nişte tremurici.”

Adrian Cuculis, avocat: ”Avea uşa deschisă, el nu se afla în imobil, plecase la un prieten de-ai lui. Ghiozdanul pe care îl purta întotdeauna asupra lui alături de celelalte obiecte de uz personal erau în casă. Exista un bol de mâncare, lăsat în grabă, din care ar fi mâncat Mihai. Există şi de acolo suspiciunea că ar fi putut să fie ceva în mâncare.”

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 138 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos