Victor Ciutacu, despre cazul femeii ucise de câini pe Lacul Morii: „Ghinion pentru Ciucu!”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Victor Ciutacu analizează în cheie politică tragedia petrecută săptămâna trecută în Sectorul 6 din Bucureşti.

Victor Ciutacu a pus în balanţă cantitatea de ură care s-a direcţionat spre principalii actori politici vizaţi de scandalul câinilor fără stăpân din Bucureşti, iar conculzia este una interesantă. „Tragedia femeii pe care au mâncat-o câinii de vie produce, dincolo de oroare, un fenomen politic interesant. Nefiind disponibil nici măcar un singur pesedist care să fie scos vinovat de haitele de reziști, a rămas de ales sacrificatul între Nicușor Dan și Ciprian Ciucu. Așa că a fost nevoie de o alegere. Din motive care-mi scapă (sau nu, dar nu insist aici), conclavul decident pentru destinele sectei bizare a reziștilor a scos din căciulă numele primarului de la 6. Cu care mă judec încă de când candidă, pe care nu dau doi bani și depre care nici nu intenționez să-mi schimb vreodată părerea”, a scris Victor Ciutacu.

„Asta e explicația trezirii bruște a tuturor propagandiștilor haștagieni, din presă ori băgători de seamă și încasatori din rețelele social. Și a fluviului de flegme direcționate unilateral spre Ciucu. Unul dintre ei trebuie salvat. Ghinion pentru Ciucu…”, conchide Victor Ciutacu pe Facebook.

Ciucu, în urmă cu zece ani, după ”cazul Ionuţ”: Nu mai suport să trăiesc într-un oraş cu copii sfâşiaţi de câini. Îmi e frică. Am nişte idei / Trebuie să facem ceva decisiv în privinţa asta! / Drumul Taberei, cartierul cu cel mai mare risc de atac canin

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *