Victor Ciutacu, după condamnarea lui Sorin Oprescu: „Mă simt uşor vinovat şi mă aştept să mă condamne şi pe mine”

Victor Ciutacu a catalogat motivarea Curţii de Apel Bucureşti prin care Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv vineri la 10 ani şi 8 luni de închisoare drept un “editorial prost” în care judecătorii pun accentul pe “întreţinerea unei concubine costisitoare” şi “imaginile publice false” pe care fostul edil şi le-ar fi creat, decât pe infracțiuni dovedite şi pedepsite de Codul Penal.

Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, s-a arătat revoltat, în condiţiile în care în motivarea instanţei prin care a fost condamnat Sorin Oprescu, magistraţii fac referire la „imaginea publică falsă pe care şi-a creat-o” fostul primar general al Capitalie.

„Mă simt uşor vinovat şi mă aştept să mă condamne şi pe mine că am contribuit la imaginea falsă a lui Sorin Oprescu. E un punct forte al motivării şi dat fiind relaţia pe care am avut-o cu Sorin s-ar putea să mă condamne şi pe mine, am propagator de falsuri în spaţiul public. Nu spune niciodată niciodată!

În primul rând motivarea sentinţei, cel puţin pasajele pe care le-am citit eu reprezintă un editorial prost. Credeam că plătim judecătorii de la Curtea de Apel cu 250 de milioane pe lună ca să judece în funcţie de articolele din Codul Penal dacă sunt încălcate sau nu, pentru editoriale suntem noi plătiţi, nu judecătoarele de la Curtea de Apel!”, a declarat Victor Ciutacu, la România TV.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 93 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.