DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Victor Ciutacu o face praf pe Simona Halep: „Iese umilitor din scenă! I-a trecut vremea!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Victor Ciutacu a comentat cazul „Simona Halep” în stilul caracteristic, într-un editorial publicat în presa sportivă.

Jurnalistul România TV crede că Simona Halep trebuia să se retragă de mult timp din tenis.

„Dumnezeu și Andrei Trifan, redactorul-șef al Prosport, îmi sunt martori că, de la sfârșitul săptămânii trecute, mă abțin eroic să scriu organizat (nu două vorbe pe facebook) despre „cazul Simona Halep”. Stau și urmăresc, relativ tăcut, eforturile urieșești de a spăla imaginea fostului număr unu mondial la tenis. Au sărit din debara chemați și nechemați, inițiați sau diletanți, urmăritori ai fenomenului sau români verzi atinși la corasonu’ simțirii național-patriotice. O uriașa armată de nescriși și nevorbiți se întrebuințează la limita patologicului să explice inexplicabilul, să găsească scuze sau să inventeze urzeli și conspirații.

Cel mai rizibil așa-zis argument e ăla cu „n-ar face Simona noastră așa ceva”, de parcă toți emițătorii enormităților trăiesc zi de zi, ceas de ceas, în proximitatea eroinei naționale și-i cunosc tabieturile în amănunt. După aia, ca punct de sprijin al argumentației de client ostenit într-un colț de birt la primele ore alea dimineții, vine pălitura supremă de osândă: „dacă n-a făcut-o până acum, de ce ar face-o acum?” Unu la mână, n-ai de unde să ai certitudinea că n-a făcut-o, ci doar pe aia că n-au prins-o. Doi la mână, pentru orice există o primă dată, care nu e legată de vârstă. De ce i-au prins, spre exemplu, pe Diego Maradona, Ben Johnson, Carl Lewis, Florence Griffith Joyner, Marco Pantani, Jan Ullrich sau Lance Armostrong după ce se acoperiseră de glorie și de titluri, nu înainte să erupă în sportul mondial? D-aia, că atunci, la zenit, și-au dat seama că-i lasă caroseria și nu mai pot rezista la vârf. Așa că au picat în abatere și au scăpat în borcanul cu pastile ori în sala de transfuzii. Sau că, pur și simplu, odată deveniți nefolositori, atunci au fost dați în gât cu titlu de exemplu. Haideți să fim serioși, ce mare miză sportivă și comercială mai reprezintă (dacă a reprezentat vreodată cu adevărat) Simona Halep? La nivel sportiv, cu toată considerația și admirația față de trecutele ei performanțe, e ruginită până la limita ruperii. La cel comercial, pe cine ar pasiona să detroneze o fostă campioană care a ajuns să facă reclamă la deodorante ieftine, dulapuri și motocositoare? O avea ea contract cu Nike, cât l-o mai avea și p-ăla, dar americanii s-au debarasat rapid de bolovanul Maria Sharapova. Iar numele și imaginea rusoaicei vindea de rupea, așa că nu le e greu să găsească, eventual, o fâță atrăgătoare din Ucraina care să-și pună numele și steagul galben-albastru pe gumari și să-și comercializeze profitabil suferința de neam și țară.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 214 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

One thought on “Victor Ciutacu o face praf pe Simona Halep: „Iese umilitor din scenă! I-a trecut vremea!”

  1. Atîta hau hau se face și se desface pină se va declanșa al treilea război mondial Nu-și bagă la cap prezicerea clarvăzătorilor.Daca nu se negociază o pace cît mai reped i dezastr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos