Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce RO Vaccinare şi-a atribuit meritele pentru performanţa lui David Popovici. „Am făcut trei doze. Când câştig Maratonul de la Tokyo?”

Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii “Punctul Culminant” de la România TV, a ironizat modul în care administratorii paginii “Ro Vaccinare” au asociat performanţa lui David Popovici care a devenit dublu campion mondial la înot cu faptul că sportivul s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Victor Ciutacu a reacţionat după ce administratorii paginii de Facebook „Ro Vaccinare” au precizat că David Popovici „a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin”.

„Bravo! David, ne mândrim cu tine!
Dacă vă spunem că David a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin, primim comentarii negative?Da, campionul nostru s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mulțumită vaccinului a rămas sănătos într-o perioadă dificilă, a putut să se antreneze normal și a putut să facă performanță.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 82 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.