DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Victor Ciutacu, reacție spumoasă pe FB: Fenomenul David Popovici a devenit subit bun al întregului popor. Se cațără toți pe el ca șerpașii pe Himalaya

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

După succesul extraordinar al lui David Popovici, care a devenit dublu campion mondial, jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook, spunând că mulți se alătură acum succesului ăuștiului de 17 ani.

“Fenomenul David Popovici a devenit subit bun al întregului popor. Se cațără toți pe el ca șerpașii pe Himalaya. Are 68.000 followers pe Insta, fosta mea colegă de televiziune, Adelina Pestrițu, 1,8 milioane. Nu că ar fi neapărat ceva rău, dar ca asta e cu marele interes popular. Mă uit dimineața la audiențe și, cu riscul de vă depresa, o să vă anunț câți au stat lipiți de TVR…”, scrie Victor Ciutacu.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 136 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde