DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Victor Ciutacu sare la gâtul lui Cătălin Tolontan: ‘Dacă-ți pare așa rău pentru dileala cu Musk la Bran, donează banii încasați din publicitate’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că Libertatea ar trebui să doneze unui azil de bătrâni banii din publicitate încasați pe articolele cu prezența lui Elon Musk la Bran, după ce Cătălin Tolontan le-a cerut scuze cititorilor pentru informațiile false publicate.

„Tolontan prezintă scuze cititorilor Libertății pentru dileala cu Musk la Bran. Cătăline, dacă-ți pare așa rău, donează banii din publicitate încasați pe articolele cu tăticul Tesla unui azil de bătrâni și zi-le colegilor tăi că au muncit fără nici un folos financiar două zile. Altfel, te-ai mai scuzat gratis și după mamuții radioactivi care făceau mină de uraniu din Piata Victoriei. Și atunci ai promis, ca și acum, că nu mai faci…P.S. M-am săturat ca de mere acre de băieții buni ai clasei care merg cu turma la bagabonțeală și după aia dau vina pe anturaj”, spune Ciutacu, luni, pe Facebook.

Reacția vine după ce coordonatorul editorial al Libertatea, Cătălin Tolontan, și-a cerut scuze pentru știrile publicate despre prezența lui Elon Musk la petrecerea de Halloween de la Bran:

„Libertatea își cere scuze publicului său, dar și celor care au preluat informația de la noi, pentru că s-a hazardat publicând sâmbătă anticiparea potrivit căreia Elon Musk ar urma să sosească duminică seara în țară. Nu ne-am bazat doar pe MediaFlux, colegii care lucrau în tura de sîmbătă au sunat și au obținut o confirmare de la organizatori. Dar, conform regulilor nostre, era insuficient. Filtrele redacției au fost încălcate. Nu este vina surselor pe care le-am citat, ci doar a noastră, pentru că nu am fost mai scrupuloși în a analiza și verifica informația. Faptul că, mai apoi, nu am afirmat și că Elon Musk a ajuns în țară, nu ne scuză eroarea inițială”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 84 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos