Victor Ponta se bucură de situația delicată în care se află Traian Băsescu: ‘Culege ce a semănat. Se face de râs, sincer’

Fostul premier Victor Ponta a comentat situația delicată în care se află Traian Băsescu, mărturisind fără ezitare că se bucură și că fostul președinte „culege ce a semănat”.

„Da, mă bucur. Aia cu copilul nu, am fost singurul care am spus că suntem o țară barbară. Eu n-am văzut Ivanka Trump să pățească ceva, n-am auzit băiatul lui Biden să fie anchetat. Cred că Traian Băsescu culege ce a semănat. Nu înțeleg de ce nu a plecat, povestea asta cu RAPPS se face de râs, sincer”, a afirmat liderul PRO România, în podcastul EVZ PLAY.

Fostul prim-ministru a ținut să menționeze și un anumit episod legat de relația sa tumultoasă avută cu fostul președinte, legat de autostrada construită de Strabag. La momentul respectiv Băsescu a anunțat public cu mult tam tam că Victor Ponta este anchetat de Laura Kovesi, șefa DNA la acel moment. În final însă, toate acuzațiile la adresa lui nu au putut fi dovedite, a precizat invitatul.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 94 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.