DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Victor Slav, tătic pentru a doua oară. Ce imagini a publicat iubita prezentatorului

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați bărbați din țara noastră, la care multe femei se gândesc. Totuși, el iubește din nou. Celebrul prezentator TV a trecut peste despărțirea de Bianca Drăgușanu și are o nouă relație. Iubita sa, Ela, a publicat o imagine care a provocat numeroase controverse, iar fanii se gândesc deja că sed pregătesc să devină părinți.

Victor Slav ar urma să devină tătic din nou

Victor Slav trece printr-o perioadă extrem de frumoasă a vieții sale. Fostu iubit al Biancăi Drăgușanu a trecut peste despărțirea de fosta lui soție și a decis să se liniștească, după ce a avut mai multe probleme în ceea ce privește viața amoroasă, trecând deja printr-un divorț. Astfel, el și-a găsit fericirea lângă frumoasa Ela, noua lui iubită.

Victor Slav este foarte fericit și radiază de când iubește din nou. În plus, se bucură de tot timpul petrecut alături de fetița lui, Sofia, pe care o iubește și de care este foarte mândru. Petrece mult timp cu micuța, având în vedere că mama acesteia, Bianca Drăgușanu, este mai mereu plecată și nu are timp liber.

Se pare că Victor Slav nu se oprește la un singur copil și se pregătește să devină tată pentru a doua oară. O fotografie postată de iubita sa sugerează că cei doi au planuri mari cu relația lor și vor să-și mărească familia. Nu este exclus faptul ca Ela să fie deja însărcinată, dar poate că Victor va interveni și va face lămuriri cu privire la acest subiect important.

Victor Slav a fost foarte rezervat mereu în ceea ce privește viața sa personală. De-a lungul timpului, doar două relații ale sale au fost făcute publice. Deși nu ar fi vrut să se afle nici de relația de acum, fanii au fost mai vigilenți. Cei doi se iubesc de aproape doi ani și par foarte fericiți împreună.

”Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav

Sursa articol Huff.ro

 194 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos